Tarikh 5 April 2008…. Time ni makan dengan kawan2 di Carl’s Junior kat Pavillion Kuala Lumpur… Office dekat bolehlah lepak kejap dengan kawan2….. makan tengahari….. makan kat sini best sikit sebab burger dia tak macam tempat lain….. besar pun besar….. rasa dia memang lain…. sekali cuba pasti nak lagi……

Ni geng makan aku pulak…. dari kiri : Firdaus… Aku… Hazlan… Bert… Zati…. dan Jem (tengah tangkap gambar, tak nampak)…..

Perut dah kenyang… macam nilah….. tapi apa2 je aktiviti aku mesti ada gambar…. kepalanya Hazlan lah…… Haa… tulah Jem yang ambil gambar tadi…..

Dah kenyang terbeliak biji mata…. yang Bert pulak macam dah tercekik rupanya……