Phone terbaru aku….. iPhone 3G 16Gb…. Harga cantik giler….. 1 1/2 bulan gaji aku…… Idamnya dah lama dan kena cari betul2 sebab tak jual di Malaysia lagi….. Contact kawan di US untuk carikan….. Kena cari yang tak ada contract dgn mana2 line telefon….. dan kena unlock dulu baru boleh pakai di Malaysia….. Akhirnya aku dapat dari Singapore dengan warranty setahun dan free beberapa accessory sekali…. Kalau dari US takde warranty kalau apa2 hal kena hantar ke sana semula…. Kalau dari Dubai pun sama takde warranty…. Kat KL banyak dari Dubai sebenarnya…. Sebenarnya iPhone ni memang tahan jatuh banyak kali pun takde apa2 masalah…. Dah tengok kawan aku pakai memang tahan…. Tapi best giler, features banyak dan canggih habis… Apple lah katakan…..