Kereta idaman ku… tapi entah bila boleh tercapai hasrat nak dapatkan ni pun tak tahu…. Tapi memang cool kereta ni…. Nak2 time dia tengah nak memecut… bunyi enjin dia boleh naik bulu roma….. oooooo…….

Jadi model yang kecik je aku boleh beli setakat ni….. Itu pun letak atas monitor komputer… Buat2 cuci mata….

Insya-Allah kalau ada usaha yang gigih…. macam2 boleh kita capai… tapi kalau difikirkan balik dari beli kereta yang 2 pintu baik aku beli kereta BMW… aku dapat 4 pintu dengan harga yang sama….. ish…ish… ish… beli tiga teruslah….. kalau hilang ada spare…..

Advertisements