Assalamulaikum…

Lama aku tak update my Blog ChiLaBaey’s Spot…. Hari ni aku dichallenge oleh Blogger DieNa untuk menyelesaikan 1 task iaitu :

The challenge is :
1) go to your picture holder in your computer.
2) go to 6th folder of photos
3) go to 6th picture of that folder* put the picture on your blog n description of it..
* invite six friends to join the challengge..

Jadi resultnye adalah :

Gambar ni diambil oleh kawan aku Firdaus guna HP dia tahun lepas… time ni tgh tunggu kawan2 dtg utk berbuka puasa di TGI Fridays kat Pavillion Kuala Lumpur… Aku pun tak sedar yg dia tangkap gambar aku ni…. Task dah terjawab tapi ada 1 lagi yg belum diselesaikan… Tagkan lagi 6 orang untuk task Diena ni…. Mereka adalah…….:

1. –wana– (ni budak selamba ni…)

2. PJ Selamba

3. SWEET V@NiLL@ a.k.a Raihanna

4. –hello there, awyn here a.k.a Ajwin Ajeera

5. CLARA LIFE a.k.a Clara Emily Cancer

6. memOries remain never end a.k.a Wan Fara

Sekian terima kasih…..

Opsss – Blogger no.4 tak jadi sbb dia dah kena dulu, jadi menggantikannye saya pilih :

..Owhh! Wawa a.k.a Wawa Nadwa

Advertisements