Hari aku cari semula tag2 yang diberi kuasa mandat oleh blogger2/follower2 aku tempoh hari…. Ada yang aku catit dalam buku dan ada juga yang missing in action…. ni yang takut ni sebab hutang….. Jadi aku trylah untuk menjawabnya, itu pun yang mana aku ingat ye….
Tag Dari Clara Life a.k.a claraemilycancer.blogspot.com
Rules
1) Copy Image kat bawah ni

2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni..
Seorang yang baik…Rajin berjalan…
Suka bergambar… buat gambar kenanganlah tu…..Seorang Assisstant Quantity Survey….
22 tahun dari Bayan Lepas, Pulau Pinang…
Hope tak sombong…. kalau berjumpa….
Seangkatan dengan aku dalam Bidang Teknikal (aku Town Planner…..)

3) Send kepada sape2 blogger yang kamu suka…
1. ..Owhhh! Wawa.. a.k.a misswawa.blogspot.com
2.
PJ Selamba
3. SWEET V@NiLL@ a.k.a Raihanna
4. -hello there, awyn here a.k.a Ajwin Ajeera
5. Raihan Blog’s a.k.a thousand1anzblog.blogspot.com
6. memOries remain never end a.k.a Wan Fara
7. NABILA FARHANA a.k.a ayeen88.blogspot.com
Advertisements