Beberapa hari lalu, aku menemankan wife aku beli something kat Mid Valley….. Biasalah orang perempuan, beli itu beli ini… yang aku, layan je lah… Time ni aku pergi bertiga… Aku, wife aku dan dengan adik aku Anor…. Dah penat berjalan, so singgahlah kejap tempat yang apling aku suka sebab ianya boleh menghabiskan wang di poket iaitu Starbuck…. Nombor satu wife aku, sikit2 coklat ais blended dia…. Manakala aku, semua aku bedal…. janji yang sejuk, yang panas2 tu kurang sikit bila dah tengahari…. Buek ketiak den berpoloh yo….

Tengah mentelaah surat khabar sambil minum2…. Lepak2…

Dua item menu yang menjadi pujaan hatiku….

Gambar2 ni adik aku punya hasil kerjalah ni…. senantiasa membawa kamera dia….

Yang ditenung lama2 ais blended tu buat apa… tak nak bagi abang je kasi habis…. hehehe….

Sekali sekala melepak kat sini sebenarnye seronok… santai je rasanye…. tapi kalau selalu sangat pun bukan best sangat buat habis duit je… tapi dah sedap nak buat macamana…??? Kita kasi habis duit di poket…. poket siapa pula menjadi mangsa lepas ni…. kita tengok nanti ye…. Arios Amigos…..

Advertisements