Ni aku buat entry pasal Black Out kat rumah aku…. Baru je on balik elektrik dari pukul 10.15 malam tadi…. tension betul aku… tengah2 buat entry baru kononnye…. apa yang disavekan pun aku tak tahu lagi… belum check lagi pun… malas…

Adik aku takde kerja dan dalam kebosanan…. sebab laptop dia dah habis bateri… hehehe….

Aksi2 dan posing maut dalam kegelapan malam…. Saje nak try2 camera punya setting….

Pukul 11.55 malam tadi baru on semula…. dengar2 tadi kata ada orang curi kabel… tu yang jadi puncanye…. Tapi tak tahulah kebenarannye….. sebab ada polis datang ke block satu lagi…. On je lampu, aku terus buka PC dan download gambar tadi…. nak buat entry….. Rumah aku terang semula….. nasib baik nyamuk takde kat rumah aku….