Antara KOJAH vs JIVEBUMZ, siapa pemenangnye yer….????

Pada hari Sabtu lalu, aku ada buat entry untuk follower aku yang ke-200….. Sesiapa yang berada di kedudukan 200 akan aku berikan hadiah sebagai penghargaan…. Saje buat macam tu untuk berseronok2… So, aku publishlah entry tersebut…. Esoknye dapat komen dari Blogger Joegrimjow yang mengatakan bahawa nanti tiada siapa yang nak masuk jadi follower aku sebab masing2 menantikan nombor 200 tu… terfikir juga aku akan jadi macam tu nanti…. dengan nasihat yang diberikan maka aku membuat perubahan secara mendadak… aku akan berikan hadiah kepada follower aku yang ke 190 @ 191…. Memandangkan followers aku time tu dah ke-189…. Dan aku akan memberikan keputusan di mana 2 calon akan diambil dan seorangnye akan mendapat hadiah tersebut berdasarkan sebab musabab aku memilih salah satu nombor tersebut…. (still dalam teka-tekilah….)…

Maka pukul 12.00 tengah malam tadi aku check my blog dah ada 2 calon pemenang dah…. Calon pertama adalah Blogger KOJAH….. dan yang kedua Blogger JIVEBUMZ….. Antara kedua calon ini akan aku berikan hadiah yang tak seberapa tu nanti sebelum menjelangnye raya ni…. Dan keputusannye pula akan aku beritahu tak lama lagi dalam entry khas…. Maka tunggu dan bawa bersabar ye…..