Satu lagi movie yang aku tunggu…. Twilight : New Moon… Bakal keluar wayang 20 November 2009 ni…. Kesinambungan dari Twilight yang pertama…. Movie yang lama aku tak tengok kat wayang sebab time tu aku malas sangat nak pergi tengok kat pawagam…. Setelah keluar DVD dia aku beli dan tengok, terus jatuh cinta….. dekat 20 kali aku tengok kat rumah…. best giler ceritanye…. hampir tiap2 malam aku layan cerita tu…. sampai muntah….

Bila dah tengok cerita tu banyak kali dah pasti kita nak tengok sambungannye…. Akan keluar pada 20 November 2009 ni…. Aku pakat dengan wife nak tengok sambungannye kat pawagam kali ni…. Oklah tak sabar nak tunggu harinye ni…. Untuk yang tak pernah tengok aku cadangkan kat korang dapatkan dulu filem yang pertama dahulu samada original atau cetak rompak…. Filem luar takpe cetak mencetak, kalau filem Malaysia kenalah beli yang original…. Kesian artis2 kita…. Cukup2 makan je sekarang ni…. Tak dapat nak berlagak macam artis Hollywood….. Jadi kat bawah ni korang tengoklah dulu trailer cerita tersebut….
Untuk mengetahuan korang, ini adalah entry yang pertama aku masukkan video…. tak pernah pun cuba… Kalau tak jadi atau ada masalah nanti aku minta maaf yer…. Hehehe… Selamat ber trailer….
Advertisements