Sejak kebelakangan ini aku amatlah sibuk menguruskan keluarga dan hal-hal kerja yang tertangguh disertakan juga dengan kerja-kerja part time aku yang masuk…. Rasanya macam tak cukup tangan dah dibuatnya… maklumlah aku seorang jer yang menguruskan hal keluarga…. Yang lain macam biasalah buat tak tahu jer… Aku ni kena jaga kebajikan kedua-dua belah pihak… Sebelah family aku pun aku kena jaga dan family mertua juga…. Depa bukan ada 2 keluarga macam aku… So, takde masalah macam aku ni…. Itu pun susah….
Tapi apa2 hal pun kepada semua follower aku, ‘I’m back now’…. Dah macam Terminator pulak rasanye…. Akan aku susun segala entry yang boleh dikongsi bersama sepanjang aku menyepikan diri selama 11 hari kalau aku tak silap…. Banyak yang aku nak kongsikan…. ada yang best dan ada juga yang tak berapa sodap untuk dibaca…. Walaubagaimanapun blog aku telah pun aku bersihkan dari sawang2 yang melekat dan aku dah tebas segala rumput yang tumbuh…..
Terima kasih kerana menunggu Blog Chilabaey’s Spot yang tak berapa best ni…. Tochee… Tocheee…