Hari tu lepas pergi melawat bapa aku kat HUKM… Balik dulu ke rumah, mandi2, sebab seharian kat HUKM…. Malam tu aku keluar balik dengan wife aku, adik aku Anor dan adik ipar aku EE…. Pergi Giant Kota Damansara beli barang keperluan rumah, keperluan bapa dan mak aku…. Kat sana adalah Restoran Wendy’s, adik ipar aku nak take away burger kat situ….

Pemandangan Restoran Wendy’s di Giant Kota Damansara….


Dia offer nak makan apa kat kitaorang… apa yang aku kata kat dia, “Abang taknak, tak sedap, roti dia keras dan rasa macam hampeh….!!!”…. Apasal aku kata macam tu, sebabnye dah beberapa kali aku makan kat Wendy’s…. tak puashati dengan kualiti makanan dia…. yang betul aku suka adalah dia punya Chili Soup dia jer…. yang lain macam apa jer rasanye…. Wife aku pun sama…. So, aku boikot Wendy’s dalam list fastfood aku…. Aku still setia dengan Carl’s Junior….. Hehehe…. Laparlah pulak bila teringat….