MANA SATU PILIHAN HATI….???

Antara Sony Cybershot DSC-TX1 atau Sony Cybershot DSC-T90…..

Sony Cybershot DSC-TX1

– Beli kat Kedai Foto Shangri-La, Ikano…
– Harga : RM1399.00 aku dapat diskaun RM1300.00 sahaja (Jimat : RM99.00)…
– Dapat free Memory Stick 4GB (Sony MS-MT4G) berharga RM99.00…
– Dapat free Screen Protector berharga RM39.00…
– Dapat Soft Carrying Case(Sony LCS-CSVA – Original) berharga RM179.00…
– Dapat free Mini Tripot (Yang ni takde brand)……

Features :
– 10.2 Megapixel only but with CMOS Sensor “Exmor R”
– 4x Optical Zoom
– 3.0″ Wide Screen Touch Panel LCD
– Full HD Movie
– 10 fps High Speed Continuous Shooting…
– Anti-Motion Blur…
– Sweep Panorama (Jadi kita boleh shot gambar secara memanjang…
takyah nak edit2 kat Photoshop….
– Handheld Twilight…
– Boleh detact orang tengah senyum dan terus snap lepas tu…. dan banyak lagi….
Model Sony Cybershot DSC-TX1

Atau/@/Mungkin… Pilihan Budget….
Sony Cybershot DSC-T90

– Ini beli kat Sony Centre, Ikano…
– Harga : RM1099.00 aku dapat diskaun RM1059.00 (RM40 jer)…
– Dapat free Memory Stick 4GB….
– Dapat MP3 Player (Takde brand-kecik benor…)…
– Dapat Soft Carrying Case…. Itu jer….

Feature :
– 12.1 Megapixel (besar sikit dari yang atas tapi CMOS lama)
– 4x Optical Zoom
– 3.0″ Wide Screen Touch Panel LCD
– HD Movie Recording
– Takde panorama dan beberapa lagi benda….

* Kalau model Sony Cybershot DSC-TX1 kurang RM40.00 juga dan barang free yang lain sama jer di atas…..
Model Sony Cybershot DSC-T90

Pening juga bila memilih camera compack ni….. Kalau DSLR senang jer…. Taklah leceh macam ni… Tapi aku sebenarnye dah pun buat pilihan…. Nak buat hadiah untuk wife sebenarnye…. Dah banyak berkorban untuk aku selama ini…. So, bodek2lah sikit untuk dia…. Hehehe…..