[Auto Publish] Lama dah aku tak tukar my blog header….. Rasanye baru 2 kali jer aku tukar….. Simple macam biasa…. Sebenarnye takde idea dah, otak dah beku sekarang ni…. Cuma guna muka aku jer dalam header kali ni…. Credit untuk adik aku Anor sebab tangkap gambar aku…. Padahal untuk assignment UiTM dia…. Tak pasal2 aku kena jadi model yang tak siap….. hehehe….. Dia tangkap gambar, aku supply equipment studio light yang dah lama tak guna…. Ok lah untuk permulaan entry blog yang dah lama tak update…. Aku chawww dulu….