Lama juga aku tak mengupdate blog aku ni…. Banyak perkara yang aku perlu buat sekarang ni…. Selalu juga aku check dalam blog aku berapa ramai yang terjah… Walaupun entry baru takde, masih ada lagi blogger setia aku yang masuk dalam blog Chilabaey’s Spot ni…. Terima kasih kerana masih sudi menantinye….

Insya-Allah aku akan kembali aktif memblog dalam beberapa hari lagi…. Sila tunggu yer, banyak juga entry yang dah jadi pekasam dalam draft aku ni… Tunggu nak publish jer… (padahal upload gambar jer, tulis belum lagi… hehehehe….) Apa2 pun tunggulah dari aku entry2 baru yang akan aku publishkan tak lama lagi…. Tunggu….