Akhbar Metro ni dah lama keluar dah, cuma aku jer yang takde masa nak keluarkan buat entry…. Selain itu juga, dapat juga aku promote produk ni kat korang… Time ni pameran Umrah dan Travel Agent berlangsung di SACC Convec (sebelah SACC Mall jer), Shah Alam… Aku sekali lagi dipanggil oleh pihak pengurusan Muniff Hijjaz untuk menjadi photographer semasa pameran tersebut berlangsung….

Yang ini adalah gambar originalnye yang diambil oleh aku, banyak lagi sebenarnye…. Untuk kali ini, gambar yang ini dipilih… Yang lain adalah untuk rangka promosi yang lain dan juga untuk banner2 pameran…. Rasa bangga juga hasil kerja digunapakai dan dihargai…. Ada beberapa surat akhbar lain yang aku dengar ada gambar yang ditangkap oleh aku…. Tapi belum dapat trace lagi… dalam pencarian…. Kalau ada sesiapa yang terbaca atau tersimpan surat akhbar tersebut, bolehlah bagitahu aku yer…. Hehehe…. Manalah tahu akan ada hadiah untuk itu…. Insya-Allah….πŸ™‚