Siapa nak masuk contest terbaru ni…. Hadiah pastinye hebat…. Kalau nak sertai kena cepat sebab 13hb Mac ni dah nak tutup dah…. Senang jer…. Mendesignkan t-shirt…. Cuba check di bawah ni….

PERTANDINGAN MENDESIGN T-SHIRT

Pihak SNS ANGGUN akn mengadakan pertandingan mendesign t-shirt utk krew SNS ANGGUN….

Syarat2 pertandingan:

Terbuka kepada blogger,bukan blogger,pembaca setia CintaWanie @ bukan pembaca setia CintaWanie..

Konsep, idea dan kreativiti anda,tetapi hendaklah ada perkataan
~”TEAM SNS ANGGUN”
~laman web SNS ANGGUN
~no telefon SNS ANGGUN

Rekaan hendaklah dihantar ke email Cik Wanie di cintawanie@gmail.com….Hadiah misteri akn menanti anda…Jadi cepat….

Tarikh tutup utk pertandingan ini ialah pada 13hb Mac 2010….


Sebenarnye bukan aku yang punya contest…. Blogger Cik Wanie yang kat Kedah tu yang ponyaaa…. Hahahaha…. Aku dapat sms dia 2 hari lepas…. Minta tolong sebar2kan contest ni…. Sebelum ni aku baca jer entry dia, tapi tak sempatlah nak buat apa2 lagi…. tau2 dia sms aku minta sebarkan…. Oklah tu, promosi SNS ANGGUN sekali…. tak salah pun kalau tolong kawan2…. bukan selalu pun… dapat juga jasa kat kawan2 blogger…. pahala tu…. Oklah sesiapa yang berminat dan nak tahu keterangan lanjut boleh masuk ke blog Cik Wanie di http://cintawanie.blogspot.com