Alhamdulillah sampai juga Kad Jemputan Kahwin blogger favorite aku ni…. Aku suka dengan senyuman dia… Ada tahi lalat di bibir lagi… Itu yang buat pemanis tu…. Hehehe…. 2 hari lepas kad beliau sampai di dalam peti surat aku….

Kalau nak tahu siapa dia, haaa ni dia bakal pengantin baru tak lama lagi…. Izzati Insyirah Bte Rosli atau aku kenali sebagai Eazy jer…. Blog beliau : manggispink.blogspot.com ….. Akan berlangsung di Melaka pada 20 Mac 2010 ni…. Sejak kebelakangan ini blog dia jarang update tapi aku tetap terjah blog beliau…. Maklumlah orang tengah sibuk buat persiapan, memang rasa tak cukup tangan sebenarnye… Jadi biasalah kalau blog tu tak update…. Aku faham….
Apa2 pun Insya-Allah kalau takde aral melintang, aku akan ke sana…. Boleh balik kampung aku kejap…. Kalau tak dapat pergi pun akan ku poskan something untuk dia sebagai kenangan…..
SELAMAT PENGANTIN BARU EAZY….