Tengahari semalam balik dari klinik aku buka blog kesayangan aku…. Check kat ShoutMix ada mesej baru, dari Cik Wanie…. Tentang apa…??? Tentang contest yang dia buat tempohari iaitu mendesign baju untuk team SNS Anggun dia… Aku pun join juga, tapi last minit…. Tak silap aku esok tarikh tutup baru aku sempat e-mail….

Dalam pukul 1.00 tengahari, dalam aku melayan ngantuk makan ubat batuk dan ubat sakit tekak kat rumah…. Aku pun terjahlah blog Cik Wanie tu…. tentang keputusan contest dia hari tu…. Pemenang pertama memang aku dah pasti, memang design dia cantik dan kemas….. Bila tengok tempat kedua pulak, ehh macam kenallah pulak…. Ehhh2… akulah….

Waduh dong…. tak ku sangka aku termenang tempat kedua…. Ramai lagi design yang cantik2…. Seronok juga dapat tempat kedua…. Kombinasi aku dan adik aku Anor dalam design tu… Hehehe….. Sebabkan masa takde, kalau banyak masa hari tu banyak juga design aku nak buat…. Alaaaa…. suka2 dalam dunia blog….. Apa2 pun Cik Wanie, aku ucapkan ribuan terima kasih kerana memilih design tersebut untuk tempat kedua…. Tak disangka pun….πŸ™‚