Apa ada di dalam paper bag tu yer…. Adakah gadget terbaru atau benda lain…. Korang tengoklah sendiri dalam gambar2 di bawah ni….. Sambil2 tu bagilah komen yang berguna untuk aku….

Haaa… ini dia gadget baru….. Hai Chilabaey’s berapa banyak camera yang engko nak ada ni…. πŸ™‚  (icon senyum)… Jawapannye: Adalah…..

Camera yang sangat tahan lasak…. Kalau setakat dalam kolam renang tu, takde hal lah… takyah beli waterproof housing... lagi satu setakat terjatuh dalam ketinggian 5 kaki pun takde masalah sangat… Tapi aku tak beranilah nak test…. Jahanam kang baru tahu…. Oklah itu sahaja yang nak aku ceritakan…. Tak best langsungkan….