Satu lagi gadget terbaru dari Apple… Dinamakan sebagai iPad…. Sangat sesuai bagi mereka yang gilerkan internet….. Selain itu pelbagai function canggih kita dapat dari iPad ni…. Seumpama iPhone yang besar…. Cuma ianye bukan handphone…. Korang tengoklah video kat atas tu… Lepas tu korang komen kat aku yer…. Kalau ada duit lebih mahu juga aku sambar benda ni…

Bagi yang berminat, bolehlah dapatkannye di Outlet Machines.com yang berhampiran… Dah dijual dah sekarang ni… Hari Ahad lepas… Harga memang best….. hehehehehe…. Kalau beli tu, belikan untuk aku satu yer…. Banyak pahala tau…..πŸ™‚