Jumaat malam kliwon yang lepas, lepak rumah jer so, aku teringat hadiah yang aku beli di Ikano hari tu belum balut lagi….. Maklumlah malam Sabtu ni, aku buat makan2 untuk sambut harijadi ahli keluarga aku bulan April ni…. Ini untuk celebrate 4 orang dulu…. Adik aku Anor, Azu… Wife aku Iena dan anak buah lelaki aku Izzat…. Buat ala2 kadar jer sambil layan Konsert AF8….. Itu pun arrange last2 minute… kalau arrange awal2 macam2 diaorang punya program…. Nak umpan supaya semuanye datang, aku kata siapa datang ada hadiah…. Hehehehe….

Kalau bab membalut hadiah memang kerja aku… Maklumlah praktikal masa bercinta dulu…. 

Entah kenapa aku memang suka balut hadiah…. Sebab tulah rumah aku banyak pembalut hadiah dari Ikea…. Jadi satu kepuasan pulak bila tengok sesiapa terima hadiah dan membukanye… Walaupun masa untuk mengoyaknye lebih cepat dari membalutnye….

Dah siap dah 5 hadiah dari aku untuk mereka…. Tapi ada satu lagi hadiah yang aku belum sempat balut sebab nak tambah sikit lagi hadiah dalamnye… Ini untuk special person…. Macam secret admire pulak…

Sempat bergambar dengan hadiah selepas selesai membalut… Adui penat juga tangan nak habiskan… Selalunye setakat 2-3 hadiah jer… Tapi kali ini sambut sekali semua mereka ni…. Naik tergeliat jari… 

Muka keletihan dan sambil2 tengok TV dari sisi…. Sebenarnye tengah memikir apa yang nak dibuat malam esok… Bukan tengok sangat pun TV tu…. Menunye apa, nak beli apa lagi dan macam2lah….

Oklah setakat ini sahaja aku update blog aku….. Nanti ada lagi sambungannye dalam next entry yer… Kisah malam esoknye…. Siapa nak hadiah angkat kaki….. Ok, nanti aku bagi kasut…. Hehehehe…. :p