Semalam aku publish satu entry tentang penghargaan aku kepada semua followers favorite di dalam blog Chilabaey’s Spot…. Tak sangka pula menjadi sambutan hari raya Deepavali untuk tahun ini…. Seramai 20 orang aku listkan sebagai ‘Blog Wajib Tayang’ aku…. Ramai juga yang tak puas hati sebab blog mereka takde dalam list tersebut… Minta maaf yer, lain kali aku listkan yang baru…. Selain menjadi blog favorite aku, secara tidak langsung aku mempromotekan blog diaorang ni… Tapi aku rasa kalau aku tak listkan pun mereka2 ini terdiri dari blogger tegar yang mempunyai ramai pembaca… Tak macam aku….

Dengan entry semalam, tak sangka pulak mereka2 yang di dalam list tersebut memberikan feedback yang sangat aku harapkan… Ada yang berterima kasih, ada yang rasa macam dapat award, ada yang suruh AFUNDI (tak tahulah AFUNDI Masuk atau Keluar)… ada yang tukar panggil aku abang, ada pulak yang mula memanggil aku pakngah (uisshhh ramai dah anak buah aku sekarang…..suka x3) dan paling aku hargai ada yang jadikan aku sebagai bapa angkat (Irine, saya setuju dan sekarang ni sayalah bapa angkat awak… cewah…) dan pelbagai lagi feedback yang aku terima lagi…. Semuanye itu membuatkan aku sangat2 terharu semalam….
Dan semalam juga ada yang menyediakan entry khas untuk aku… Ini lagi aku rasa terharu…. Mereka2 ini merupakan pembakar semangat untuk aku ber blog lagi…. Berikut antara mereka yang sudi menyediakan entry untuk aku semalam…. Sangat2 aku terharu…. Siutttttttttt……. 
1. Cik Wawa Nadwa a.k.a misswawa.blogspot.com

Kopipess awak tu direlakan… hehehehe…..

Dan di bawah ni, adalah ulasan dari kenyataan aku semalam…. Thanks yer Wawa…. Bowling akan diteruskan  nanti…. 

2.  Cik Wanie a.k.a cintawanie.blogspot.com
Antara ulasan2 yang disediakan untuk aku…. Sangat2 berterima kasih dan terharu….

Jeng… jeng… jeng…. Siap tempek gambar aku lagi…. Aduhai…. Malu siut…. 

Yang bawah ni entry aku untuk beliau…. Pun ditempeknye juga…. Segan sangat…..

3.  En.Eqbalzack  a.k.a  eqbalzack.blogspot.com

Kalau ikut tajuk aku tak berapa perasan sebenarnye…. Tapi hati ini masih berkata2 untuk terjah entry tersebut…. Apa yang aku dapat, nama aku pulak yang keluar… nombor 1 lagi… aduhaiii terharunye…. Apa2 pun tuan selamat menghadapi exam yer…. Moga sukses hendaknye….

4. Cikgu Eja  a.k.a  dairygirzl-scopio.blogspot.com

Dan blogger terakhir yang aku tahu setakat ini iaitu seorang cikgu di Ipoh…. Sangat2 suka masuk blog aku…. Bila tengok kat tepi blog aku, tiba2 ajer ade bayangan wajah hamba…. Udah dia buat entry tentang akulah ni…. Terima kasih sekali lagi yer Cikgu…. Sangat saya hargai…. Berikut adalah ulasannye kepada aku…

Kepada Wawa Nadwa, Cik Wanie, Hazzy Ishak, Cikgu Eja, Jivebumz, Irine Nadia Marcello (anak angkat aku), Miss Lolly, En. Eqbal, Jim Duke Luce Dell’amore, Anuar K, Aizul Marcello (abang Irine), En.Kaljis a.k.a Onggon, En.Azli Shukri serta Bro Joegrimjow, semua komen @ feedback semalam sangat2 saya hargai dan sangat2 berterima kasih buat kalian…. Dengan adanye entry semalam, itu sahaja yang boleh saya tunjukkan tanda rasa kasih dan sayang tentang dunia blog di sisi kalian semua…. Thanks again 2 ur all…. πŸ™‚
Advertisements