Sejak entry ‘Blog Wajib Dibaca Oleh Chilabaey’s Spot’ tempohari…. Aku dapat seorang anak angkat, blogger juga… Nama beliau Irine Nadia Marcello… nama panggilan dalam blog dialah… Aku suka masuk blog dia sebab budak ni sangat2 comel dan sangat2 pandai bergaya… Tengok saje header blog dia dah cukup…. Cute giler….

Entry tersebut mendapat kehangatan sungguh hari tu… Ayat..!!! lintang pukang…!!! Dan mendapat ulasan/komen dari mereka2 yang aku listkan hari tu…. Termasuklah dari blogger Irine ni…. Mula2 tu abang dia komen dulu iaitu Aizul Marcello…. Tapi blogger Irine ni siap isytiharkan yang aku sebagai bapa angkat dia sekarang…. Cewah…. Berikut adalah ulasan/komen yang diutuskan… Ayat lagi….

Pagi tadi, dalam ShoutMix aku ada message dari dia…. Siap panggil aku ayah lagi…. Aku sendiri pun tergelak bila ada orang panggil aku macam tu… Maklumlah aku ni belum ada anak lagikan….

Tak lama lepas tu dalam ruangan komen pun dia ada tinggalkan jejak lagi untuk confirmkan panggilan untuk aku…. Mula2 tu dia panggil aku ‘ayah‘, dan last2 dia nak panggil aku ‘papa‘ pulak… Tak kisahlah Irine nak panggil saya apa… Yang penting sekarang anda telah menjadi anak angkat ‘Papa‘ sekarang dengan rasminye…. 

Oklah itu sajer yang nak aku khabarkan kepada korang semua…. Sekarang ni aku dah ramai anak buah dan seorang anak angkat dah…. Suka x3…. Jangan lost contact sudahlah lepas ni yer…. Salam sayang dari Chilabaey’s Spot untuk semua blogger…. 
Advertisements