Pagi ni tadi aku bukalah macam biasa blog kesayangan aku macam kebiasaannye…. Tiba2 mata ku terpandang akan kejelitaan tajuk seorang blogger tegar ni… Tak lain tak bukan, dan jangan nak fikir yang bukan2… Blogger Hazzy…. Tajuk entry dia pagi ni : ‘Bila Tong Gas Dijadikan Bahan Jenaka, Pakngah Layak Join Raja Lawak Tahun Depan‘…. Terfikirlah pulak kenapa ada perkataan ‘pakngah’ pulak dalam tajuk tu, siapa gerangan tu…??? Alamak akulah…. Ini semuanye punca dari komen aku kat blog dia malam tadi…

>Click untuk ketumbesaran<

Aku ni bukanlah kelakar sangat, tapi kadang2 otak tu tak berapa nak betul, jadilah macam ni… So, lepas ni kalau ada blogger2 yang blog korang dapat komen tak berapa betul dari aku tu, minta maaflah bebanyak yer, mesti ada something-somethong yang tak berapa betul tu yer… hehehehe… Apa2 pun thanks Hazzy kerana menyediakan entry untuk pakngah pagi ni…. Mesti marah yang terasa lepas ni…. Takutttttt…..!!!!
Advertisements