Sejak sekolah lagi aku ni ramai sangat peminat…. Tak tahulah kenapa… Rupa takde, manisnye jer kot…. Hakkk tuiii…. Geli dengar ayat macam tu…. Entry ni aku gagahkan juga sebenarnye…. Badan masih tak seimbang dan pening2 langau lagi…. Demam kejap ada, kejap reda…. Apahal pun tak tahu…. Berbalik semula dengan minat peminat ni, sebenarnye saham seorang lelaki ni tinggi bila dia dah kahwin sebenarnye…. 
Betul tak betul fakta tu aku tak tahulah… Tapi dari pengalaman dan penghayatan aku selama ni memang begitu…. Kira saham aku tinggilah kot sekarang ni…. Hehehehe….. Gambar kat atas ni adalah antara aweks2 aku sejak bergelar suami….. Ramai lagi aweks2 dalam simpanan aku sebenarnye, wife aku tahu ke tak, itu tak jadi persoalannye…. Jangan blog aku ni dibaca sudah… Mahu perang besar….. Hehehehe…. Rahsia antara kita yer….

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
BAWAH SIKIT LAGI…!!!
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Inilah aweks aku sekarang ni…. Syarifah Amani…. Jangan report kat wife aku yer…. 

Hahahahaha…. Inilah antara aktiviti aku dalam mempromosikan dan membuat katalog untuk koleksi tudung business wife aku…. Kadang2 tu seram juga kepala tu atas meja…. banyak saiz dan rupa sebenarnye patung macam ni…. Tapi yang ni aku suka sikit sebab rupanye manis macam aku…. hehehehe… Opsss…. Jangan muntah….

Macam nilah rumah aku kalau aku dah keluarkan gadget2 photography aku… Ini baru separuh, belum set lighting lagi… Dah macam studio gambar kat kedai dah rupanye…. Lepas tu mulalah aku rimas bila rumah dah bersepah2 macam ni…. Nak buat macamana, nak tolong wife…. Dahlah free jer tangkap gambar ni….

Inilah hasilnye dari apa yang aku sepahkan rumah aku…. Antara gambar koleksi tudung muslimah dari segi metarialnye hinggalah jenis2 tudung yang dipakai oleh wanita masa kini…. Korang bolehlah check blog business wife aku di http://penguinzigloo.blogspot.com …. Cewah promote ni…. Kena minta komisyen lepas ni…. Hehehehe…. Itulah melayu, sikit2 komisyen, sikit komisyen…. Bukan nak usaha sendiri….. Nasihat aku untuk korang “Jangan Amalkan Mengambil Rasuah” dalam apa bentuk sekali pun…. Tolong yer….