Masuk2 jer ke restoran tersebut, tangan aku di tatoo…. Sebelum makan kena buat tu dulu…. Iyer ker….?? Merupakan restoran favorite aku kalau aku ke Cinelesure, Mutiara Damansara…. Menu hidangan yang sangat2 sedap dan pelbagai bagi mereka yang minat makanan Wild Wild West…. macam cerita koboilah pulak….

Time ni dah balik rumah dah…. Tu pasal jam menunjukkan pukul 5.00 petang….

Bagi mereka yang belum mencubanye, bolehlah terjah ke sana…. Harga hidangan agak teransang jiwa dan raga… Tapi kalau ada duit lebih dan jenis suka mencuba benda yang baru, aku rekomenkan ke restoran ini…. Aku dah banyak kali dah ke sana…. Dan kali ini aku berempat menikmatinye untuk sekelian kalinye… Dengan siapa aku makan, nanti aku ceritakan…. Bagi aku, aku dah jatuh cinta dengan restoran ini…. So entry kali ini dan beberapa entry lagi berkisarkan tentang jalan2 cari makan dan juga tak jalan2 malas nak cari makan…. 
Tentang aktiviti aku dengan restoran ni akan aku ceritakan dalam next entry….. Tunggu…..!!!!