Header Blog Baru Aku…. Ok Tak…???

Malam tadi mata takleh tidur…. Entah kenapa dah beberapa mata aku sukar untuk tidur awal…. Dahlah malam semalam adik aku Anor mengejutkan aku… Dengan muka cuak masuk bilik work station aku bagitahu yang dia terbau wangi…. Time tu dahlah pukul 2.00 pagi…. Terus aku ke balcony rumah untuk check…. Mai aiiiii punyalah wangi malam2 buta…. Tapi harumannye bukan bau bunga, tapi minyak wangi badan… Dari jenis apa aku tak tahu… Mula2 tu cuaklah juga aku, tapi bila jantung dan bulu roma aku tak menunjukkan apa2… Aku yakin itu orang yang pakai, nak pergi clubbing malam2 buta kot… Atau baru balik rumah…..
Berbalik kepada header baru aku ni, malam tadi aku pun godek2lah photoshop baru aku… Adobe CS5 kat iMac aku….. Terlintaslah pulak nak uat header baru…. Tapi kali ni aku tukarkan kepada konsep ala2 Bollywood/Hollywood/Kollywood @ Chilawood…. Cewahhhhh…. Ada berani….???? Agak puas hati jugalah CS5 yang baru ni, banyak juga features baru untuk dipelajari….. So, sekarang korang pun dah tengok header baru aku tu kan… Silalah bagi komen yang membangun yer…. Hehehehe… Itu sajer…. Chowwwww….