Sekali lagi blog ini mendapat award dari pembaca setia Chilabaey’s Spot…. Award  ‘Blog Paling Comel’… Comel ker…??? Pemberian ikhlas ni datang dari Blogger Icee-Yah…. Dia ni rajin sangat beri aku award untuk blog aku yang tak berapa nak best ni… 
Satu penghargaan sebenarnye dari follower2 blog aku ni, mereka terpaksa meluangkan masa untuk menyediakan entry tentang award ini walaupun sekadar menaip beberapa huruf untuk nama blog aku… Itu pun sudah memadai sebenarnye, ada juga yang setia menjengok ke blog aku… Terima kasih di ucapkan… 

Walaubagaimana pun, ingat mudah untuk mendapat award dari mereka, pasti ada sahaja halangan dan kekangan yang harus ditempuhi… Cewah macam nak pergi berjuang pulak… 🙂 Untuk Blogger Icee-Yah, terima kasih daun keladi diucapkan… Jangan gatal satu badanlah yer…. Hehehehe… 🙂
Inilah dia syarat2 yg di tetap kan…. Kena selesaikan pantun nih dulu.

( _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ )
( _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ )
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenape korang jeles ke?
Oklah… Ini jawapan pantun yang diberi… Jawab bang, jawab…

Rumah Chilabaey Tiada Engsel,
Barangan IKEA Hampir Semuanye, 

Memang Aku Rasa Blog Aku Comel,
Kenape Korang Jeles Ke?
Jadi sebab aku dah dapat award ni dan dah jawab pun pantun tersebut, maka aku akan kongsikan juga kepada blog2 yang aku rasa sesuai untuk menerimanye… Samada blognye yang comel atau tuan punya blog yang cumel… hehehe… Atau bonus kepada yang ada kedua2nye… Mereka2 ini adalah :

1.   Miss Wawa (Nota: Yang ni Tuan dan blognye… jgn kembang hidung…. nanti ramai yang larikkss…)
2.   Miss Nur-Al-Ain (Yg ni pun tuannye juga… hehehe… )
3.   Miss Baby Tulip a.k.a awek ikat tocang (Yang ni tuan dan blognye…)
4.   Miss Nazatul Shima (Tuannye… tapi kadang2 catitan blognye ok juga…)
5.   Miss Clara Emily Cancer (Pun kedua2 nye juga… )
6.   Miss Lolly (Tuannye… hehehe… jangan kembang… )
7.   Miss Irene Nadia Marcello (Yg ni memang kedua2nye.. anak papa sorang ni…)
8.   Miss Eja a.k.a Cikgu Eja (Catitannye dalam blog… )
9.   Miss Hazzy Ishak (Ayat2 cinta dalam penulisannye… ieyr ker… 🙂 )
10. Miss Eqbal…(opsss.. silap2… tapi ambil jugalah tuan… )

Bagi follower aku yang lain, jangan berkecil hati dengan senarai tersebut… Kalau nak boleh ambil tapi buat entry untuk saya dan blog kesayangan saya ini… kemudian beritahu saya, pasti saya akan buat entry khas juga untuk anda dalam blog saya ini… Insya-Allah…

Dan bagi mereka yang tersenarai, silalah ambil dan jawab pantun tu yer… senang sangat, saya buat pun tak sampai seminggu… opsss… silap… 🙂