Hari ke-15 di Hospital Banting… Keadaan bapa aku kadang2 ok, kadang2 membimbangkan… Setiap malam bapa aku akan demam… Tapi taklah teruk sangat… Tapi tak menentu…

Luka operation tempohari dah semakin bagus… Daging mula tumbuh, tapi kemungkinan lambat sikit sebab faktor umur… Setiap hari dressing akam dilakukan… Kadang2 tu aku sendiri tolong nurse… Dan kalau aku tal sampai lagi, mak aku yang tolong nurse…

Tapi apa2 pun doa untuk bapa aku sentiasa aku panjatkan… Insya Allah semuanye akan teratur semula…

Tengah berikan bapa aku ubat melalui tiub.

Aku kalau di hospital ni rajin sikit. Nurse pun selalu minta aku tolong semasa diaorang buat dressing bapa aku.. Mak aku tak berapa berani nak tolong sebab dia takut nak tengok… Oklah apa2 nanti aku update lagi…