Sejak 2-3 hari ni, blog aku ada masalah… Mula2 tu rasa dah putus asa juga dengan blog aku ni…. Kenapalah jadi macam ni…. Setiap kali buka jer pasti akan keluar laman web orang lain… Website : Jentayu.com…. Confirm virus ni….
So sebelum aku putus asa terus, aku buat satu entry semalam mengenainye untuk meminta bantuan dari rakan blogger aku… Manalah tahu kalau2 mereka ni boleh tolong… Maklumlah aku ni bab domain ker, bab2 setting ker atau lain2 hal tentang coding2 ni bukan paham sangat…. Selalunye buat2 paham jer…
Dan pagi ni bila buka blog kesayangan aku, aku still menghadapi masalah yang sama…. Tension2.. Komen dah masuk dah dari beberapa blogger aku yang setia…. Cuba juga open komen, last2 dapat juga…. Semua komen dan cadangan untuk menyelesaikan masalah aku ni aku buat… Tapi still sama juga… Dan pada pagi ni tadi ada salah seorang blogger favorite aku telah memberikan cadangan, dan cadangan tersebut sangat2 membantu dan memang betul segalanye bermula dari salah satu HTML aku…. HTML tersebut telah menghadapi masalah, so secara tak langsung masalah tersebut akan berjangkit pda blog kita juga secara automatic….
Yang bestnye, blogger aku ni siap buat entry khas untuk aku… Tersangat2lah aku hargainye… Terbalik2 ayat aku ni… Blogger tegar dan sangat setia pada blog aku iaitu Blogger Ieja a.k.a Cikgu…. 
Ini entrynye untuk aku…

Terima kasih buat cikgu Ieja sebab sanggup buat entry untuk saya selesaikan masalah yang berlaku pada blog saya ni… Dan mungkin akan terjadi pada blog orang lain… So, cuba masuk ke blog beliau untuk mengetahui cara untuk menyelesaikan masalah tersebut yer… Sangat2 berguna dengan apa yang telah beliau lakukan untuk blog saya… Terima kasih sekali lagi…πŸ™‚