Sekarang ni setiap hujung minggu pasti aku akan balik ke Damansara Perdana untuk menguruskan wife aku… Selain tu juga nak juga berkemas walaupun dah kemas rumah sebelum raya hari tu… Macam yang aku kata dulu, aku shopping raya selepas raya… Alaaa shopping sikit2 jer… Nanti penuh sangat pulak rumah…. 

Memandangkan rumah aku ni banyak sangat lampu yang berwarna kuning, rasanye tak berapa balancelah pulak… So minggu ni aku dengan wife aku keluar sekejap ke IKEA untuk beli beberapa barang untuk living room… Beli barang murah2 jer… Dalam masa yangs ama juga terjeling juga beberapa barang yang aku boleh jadikan hadiah untuk contest aku yang akan datang….

Sebelum tu sebenarnye aku singgah makan tengahari  di Ketam Steamboat Village.. Alaaa restoran steamboam yang selalu aku pergi makan tu…. Teringin pulak haru tu nak makan sup panas2… Macam orang mengidamlah pulak… Lepas makan baru aku ke IKEA… Banyak juga barang yang aku beli hari tu… Sajer jer nak tukar suasana living room…