Kali ini entry untuk seorang blogger setia aku, Cik Hazzy Ishak… Hari tu adalah sms2 dengan dia sebelum raya… Malam raya tu dia sms aku ucap Selamat Hari Raya…. Lagi satu dalam entry terakhir dia sebelum balik kampung ada aku tinggalkan komen, kalau sampai kampung sms/call aku…. Sajer time tu… Sebenarnye memang aku ni jenis risau kalau perempuan bawa kereta balik kampung… Termasuklah wife aku juga…
Dalam sms beliau malam tu, dia kirim salam pada family aku…. Dah yang aku tak tahan baca tu, dia minta tolong cubit pipi anak buah aku Si Melly lagi…. Susah tu nak tunaikan permintaan tu….

Ini dia anak buah aku yang dimaksudkan… Raja Nur Emily Fareesna a.k.a Melly….

Yang ini adalah sms Cik Hazzy pada aku malam tu…. Dan juga pesanan dari beliau…. Permintaan yang sukar sebenarnye…. Tapi aku cuba juga tunaikannye…. maklumlah aku di banting dan anak buah aku tu pulak di Damansara….. Cik Hazzy…!!! Scrool kat bawah ni yer…. :

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
Ini dia hajat yang Cik Hazzy minta hari tu yer…..

Habis bersepah rambut  Si Melly aku kerjakan untuk nak dapatkan gambar ni…. Hehehe… jadi mangsa anak buah aku atas permintaan blogger setia aku sorang ni… Ok Hazz saya dah tunaikan semuanye yer… Jangan nak minta bukan2 lagi sudahlah yer…