Bagai menatang minyak yang penuh, kata orang tua2…. Aku pegang apa yer tu…??? Hehehehe….. 
Sekarang ni aku berada di rumah aku di Damansara… Tadi pergi Ikano Power Centre sebab nak bawa wife aku dan adik ipar aku makan di restoran Steamboat Ketam Village… Alaaaa tempat yang aku selalu makan tu… 
Last2 tak jadilah sebab aku nampak beberapa ekor lalat berkepala hitam tengah hinggap kat restoran tu… Ahhhh…!!! Tak jadilah… Baik aku makan kat tempat lain, nanti diaorang hinggap dan jeling2 pulak aku kat sana nanti…. Dan yang wife aku takutkan kalau aku mengamuk dengan lalat tu… Kecoh pulak nanti… So tukar restoran, kitaorang makan kat Restoran Ayam Penget kat Curve….