Hadiah untuk contest blog Chilabaey’s Spot ker…???

Apa ada dalam paper beg tu yer…??? Hadiah untuk contest blog yang aku akan adakan pada bulan ni ker…??? Hehehehe…. Adalahhhhh….. Takdelah sebenarnye gadget terbaru untuk photography… Dan juga ada hadiah sampingan untuk contest aku akan datang….

Ultra Wide Lens dari Canon… Model Canon Lens EF 17-40mm f/4L USM… 

Bila dah attach pada kamera, len lagi besar dari kameranye… Sangat2 puas hati penggunaannye… Boleh digunakan dalam pelbagai envent… Lagi2 untuk event wedding dan juga outdoor photoshot… Untuk capture gambar2 lanskap atau enviroment luar juga sangat2 berguna…
Selalunye lens ini digunakan oleh kebanyakkan wartawan di Malaysia sebab ianye wide lens… Tapi harganye juga sangat2 puas hati… :

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Order sebelum raya tapi dapatnye hari Jumaat lepas…. Sebab kedai takde stok dan Canon sendiri kehabisan stok dan terpaksa order dari Jepun… Lama giler menunggunye tapi bila dah depan mata, sejuk hati…..