Malam tadi aku balik ke Damansara sebab ada hal sikit kat rumah dan ada urusan kerja… Sampai rumah sajer jer aku letakkan something atas meja… Kebetulan wife aku dalam toilet, keluar2 jer toilet tersengih2 dari jauh mengitai apa yang ada atas meja…

Tak sudah sengihnye sampai ke telinga…. Relaks2, bagi aku bernafas dulu…. Penat pun tak hilang lagi ni sebab drive dari Banting singgah kejap di Klang kemudian ke Shah Alam, lepas tu barulah ke Damansara…. Bontot pun sengal2 lagi…. Sampai2 Damansara pun dekat pukul 12.00 tengah malam…

(LED-Backlit Widescreen Notebook)
Processer  :  2.66Ghz Intel Core 2 Duo
Ram :  4GB of 1066MHz DDR3 SDRAM
H/Drive :  320GB
GraphicCard  :  NVIDIA GeForce 320M
Build In Battery :  10 hours

Spek yang sangat menarik dan powerfull… Bagi aku sudah cukup sebab untuk kerja guna screen besar, aku dah ada iMac… Tiada masalah sangat….

Dalam proses installation software apa yang patut…. Dan dalam masa yang sama still still memerlukan 2 OS (Operatig System) utama iaitu OS Mac dan juga OS Windows…. Sebab kerja aku memerlukan 2 OS tersebut…

Makin semaklah meja workstation aku lepas ni… Tapi takpe, aku bukannye berada di Damansara pun sekarang ni…. So, masih clean and clear…. Hehehehehe….