SILA AMBIL PERHATIAN
Sila ambil perhatian kepada semua followers mahupun silent reader… Blog Chilabaey’s Spot akan mengadakan satu contest untuk menghargai jasabaik korang semua yang menjadikan blog aku ini sebagai sumber rujukan, favorite blog, tempat luahan rasa, pembaca setia dan sebagainye…
Clue Panaz Sebagai Persediaan :
1.  Akan ada gambar…. dan jawapan….
2.  Akan ada beberapa soalan senang….
3.  Akan ada link mengelink….
4.  Akan ada follow memollow….
5.  Akan ada copy & paste…
6.  Akan ada bukti membukti….
7.  Akan ada penambahan soalan atau sebagainye nanti….
Dan yang pasti aku mahukan sesiapa yang hendak menyertainye ada E-Mail masing2… Mesti korang semua adakan….???
Clue Hadiah Untuk Menarik Perhatian Korang :
1.  Sebuah kamera (iyerlah tuh…. hehehehe… mungkin…??!!!)
2.  Barangan eksklusif yang dibeli oleh Chilabaey…. (macam bagus sangat blog dia….)
3.  Makan malam bersama empunya Chilabaey’s Spot… (kedai mamak jer….)
4.  Ada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga…. (kopaklah poket aku lepas tu….)
5.  Mungkin hadiah tambahan, akan aku fikirkan… Untuk lebih menarik lagi contest ni….
So, bersiap sedia semua… Aku akan update dari masa ke semasa sehingga tarikh sebenar diberitahu kelak….. Contest ini masih belum bermula….
* Ooooo lupa pulak, ada hadiah misteri untuk mereka yang peka dengan kegolakan dan pembentukan blog aku sekarang ni… Siapa yang mengamatinye dan peka pasti akan tahu jawapannye… Merekalah yang akan menerima hadiah tersebut… Dah aku mulakan dah pun… Selamat mencuba yer….
Advertisements