Maaf semua sebab aku lambat entrykan syarat2 contest yang akan diadakan beberapa hari jer lagi…. Banyak sangat perkara penting yang aku kena settlekan sebelum contest ini bermula… Berikut adalah beberapa syarat2 penting dan asas dalam contest kali ini… Mudah jer…Syarat-Syarat Utama Contest Chilabaey’s Spot:


1.  Menjadi followers saya secara rasmi, buktikan anda sebagai follower … Tak kira lama atau baru nak follow… Boleh diambilkira, tiada masalah… (PRINT SCREEN kan…)

2.  Tiada kerja2 editing peringkat melampau pada setiap gambar yang diattachkan nanti…

3.  Penyertaan setiap peserta hanya sekali sahaja untuk setiap blog yang diwakili… 

4.  Buat satu entry khas tentang contest yang dianjurkan ini pada blog korang… Copy paste jer logo dan soalan contest yang aku buat ni nanti… Promotekan contest ini… Kemudian linkkan ke entry ini… (INI ADALAH WAJIB)

5.  Letakkan Logo Contest Chilabaey’s Spot pada sidebar anda selama contest ini berlangsung sehingga tarikh keputusan dibuat… Make sure Logo tersebut ada link pada entry aku ni… Lepas dari tarikh keputusan contest korang nak delete, deletelah dengan sukarianye… Aku tak kisah pun, buat semakkan blog korang jerkan…. Kesian korang….

6.  Tinggalkan kenyataan penyertaan anda dan address Blog Kesayangan anda pada ruangan komen sikit supaya aku dapat tahu siapa yang join contest ini… (INI ADALAH WAJIB)…

7.  Segala jawapan pula hendaklah dihantar ke email aku ini :  muzshah_zainal@yahoo.com… 


8.  Jawapan contest jangan letak pada entry korang, nanti orang lain dapat jawapannye pulak… Email sahaja…

9.  Dalam email tersebut, korang masukkan butiran lengkap korang, nama penuh, alamat surat menyurat, no.phone (wajib) dan sebagainye supaya aku dapat contact korang sekiranya korang menang… menang… dan menang lagi….Perihal Hadiah Yang Akan Dimenangi :
Hadiah akan diserahkan secara peribadi kepada pemenang sambil minum2 petang atau malam… Atau dihantar secara pos laju sekiranye kedua2 pihak tidak dapat berjumpa… Untung aku, tak keluar duit… hehehehe….


MUDAH BUKAN…??? SO APA NAK DITUNGGU LAGI, JOMLAH JOIN CONTEST INI…. SOALANNYE MUDAH DAN SESIAPA SAHAJA BOLEH JOIN… YANG PENTING KORANG ADALAH SEORANG BLOGGER… AKU ANJURKAN CONTEST MACAM NI SETAHUN SEKALI DAN KALAU AKU ADA DUIT LEBIH… HEHEHEHE…. GOOD LUCK U WWWOLLSS….

Advertisements