Alhamdulillah setelah semuanye telah aku rancang dan soalan2 untuk contest telah pun disediakan dengan mengambilkira beberapa aspek penting, maka dengan ini aku akan umumkan bahawa Contest Chilabaey’s Spot akan aku publish secara auto pada pukul 12.00 tengahari bersamaan 15 Oktober 2010 secara rasminye…
Contest ini akan berlangsung selama 10 hari untuk memberi peluang kepada peserta contest ini ruang untuk mendapatkan jawapan yang betul… Sebab jawapan memerlukan pengamatan, pemerhatian, kepekaan, sentiasa mengikut perkembangan blog aku ni dan juga kerja2 lapangan di luar…. Nampak macam susahkan, tapi sebenarnye bagi mereka yang arif dengan blog aku dan arif dengan persekitaran akan mendapatkan jawapan tersebut dengan mudah…
Tarikh tutup penyertaan pada 25 Oktober 2010 jam 11.59 tengah malam…. Selepas dari tarikh dan masa tersebut, peserta yang lambat tidak akan dilayan… Keputusan contest dan siapakah pemenangnye akan diberitahu kelak… Dan tak lupa hadiah yang menarik dan sehabis baik akan aku sediakan dan umumkan pada tarikh pengumuman pemenang…. Kalau aku beritahu hadiahnye sekarang, tak supprise lah pulak… 
So, sekarang ni sesiapa yang mahu menyertainye sangat aku alu2kan… Tetapi perlulah mengikut syarat2 yang telah aku tetapkan seperti dalam entry aku tempohari : Syarat2 Contest Chilabaey’s Spot.
Oklah kita jumpa lagi dalam next entry… Bye…..
Advertisements