Salam 1 Malaysia dan Salam Jumaat… Kejap jer dah pun berada di minggu ke-3 kita di bulan Oktober… Dan dalam masa yang sama juga Contest Chilabaey’s Spot juga akan sampai tarikh tutupnye…. Alhamdulillah mendapat sambutan yang menggalakkan… Tak sangkalah pulak….
Atas permintaan daripada beberapa followers tegar aku melalui email yang menyatakan mereka berminat untuk join contest ni tapi tak mempunyai masa yang banyak sebab contest yang aku anjurkan ini sebab melibatkan kerja lapangan/outdoor…. Tak aku nafikan, dan atas permintaan mereka ini dengan secara ikhlasnye aku akan melanjutkan lagi tempoh contest ini…. Ianya agar dapat memberikan ruang dan masa yang lebih lagi untuk mereka mencari jawapan yang betul…. Berikut adalah tarikh tutup yang baru :

31 Oktober 2010 (Ahad) Masa : 11.59 malam
Sekian terima kasih dan ikhlas dari saya Chilabaey’s Spot