Kat sini aku ada 3 pengumuman penting…. Memandangkan sekarang ni aku terlalu sibuk dengan kerja2 yang sedang dijalankan… Maklumlah sekali 2 projek nak disettlekan dalam 2 bulan ni, malam tadi ke Cheras ambil satu lagi projek baru untuk disiapkan dalam minggu ni… Urgent dan payment also urgent juga aku claim nanti… So, adik2, kakak2, abang2, makcik2, tokcik2, semua rakyat jelata mari berkumpul rapat2, ini ada 3 pengumuman penting :
PENGUMUMAN PERTAMA
Aku akan buat pengumuman mengenai hadiah yang bakal dimenangi dalam contest yang aku anjurkan tempohari. Hadiah merupakan barangan APPLE (samada cukup epalnye tu tak tahu lagi…) dan juga barangan IKEA (ini sudah pasti….)… Kan aku ni duta IKEA… Akan aku umumkan apa barangan pada entry khas nanti….
PENGUMUMAN KEDUA
Aku akan mengumumkan siapakah pemenang yang telah memenangi Contest Chilabaey’s Spot pada 1 Disember 2010… Uisshhh kenapa lama sangat..??? Sebabnye ada pada pengumuman yang ketiga… Hehehehe….
PENGUMUMAN KETIGA (AKHIR)
Memandang hadiah kali ini agak besar dan padahal aku terlalu sibuk sekarang ni… Aku akan melanjutkan Contest Chilabaey’s Spot mulai hari ini sehingga 29 November 2010 ini (last hantar jawapan jam 11.59PM)… Kenapa sampai 29 Nov jer…??? Sebab 30 Nov tu aku akan semak semua jawapan yang dihantar, so 1 Disember dah boleh umumkan pemenang terus… Insyallah
Ini juga bagi memberi peluang kepada mereka yang tidak sempat  menyertainye tempohari… Jadi takde alasan lagi untuk korang tak menyertainye…. Untuk mereka yang telah menghantar jawapan tempohari, korang pun boleh menghantarnye sekali lagi untuk memperbaiki semula jawapan tersebut… Jangan risau itu semua takde masalah…. Ingat tu….!!
SO DENGAN INI, AKU SPOT MENGUMUMKAN BAHAWA CONTEST CHILABAEY’S SPOT DILANJUTKAN SEMULA SEHINGGA 
29 NOVEMBER 2010 DENGAN RASMINYE….