Inilah dinamakan Drive Thru McD… Mengambil pesanan tak kira apa jenis kenderaan sekali pun…. Time ni aku tengah singgah McD Banting sebab nak layan tekak adik aku Anor…. Lepas je lalu kat mesin ambil pesanan McD tu, tiba2 terpandang mamat naik motor dalam lane Drive Thru… Ingatkan dia nak jumpa kawan dia ker… Rupanye customer macam aku juga… Kelakar betul time tu… MAknanye kalau budak naik basikal pun bolehlah kot…. Cuma tak tampal sticker VIP McD jer… Hehehehe… Korang layanlah gambar2 kat bawah ni….

Cayalah bro…. Respect sama lu…. Bukan senang nak buat macam ni…. Walau macamana pun, customer tetap diutamakan… Korang buatlah macam ni yer…🙂