Uish… Tak sangka sejak tukar banner baru, followers aku terus mencecah angka 4500 orang… Sila tekan pada gambar untuk proses ketumbesaran…… Giler kentang kalau macam ni… Kalah blogger Eqbalzack, Miss Lolly, Mazidol, Joegrimjow, Sepet, Ceeramoon dan beberapa blogger lagi…. Dan juga hampir2 menyamai Blogger Irine Nadia Marcello, Cik Epal, Hanis Zalikha dan blogger2 tegar yang lain… Habis aku tapau…
Macam tulah kalau blog seseorang tu best dimata pembaca…. Puji sikit diri sendiri…. 
Opppssss…..!!!! Tunggu kejap….

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Cukup2lah berangan yer Blogger Chilabaey…. Bawak2 mengucap…. Bawak2 sedarkan diri…. Ini realiti bukannye fantasi di alam mimpi…. Mimpi yang boleh menjadi kenyataan… Hehehehe… Perasan sunggup…. Blog pun entah apa2, takde arah tujuan….
Macam tulah perasaan aku pagi tadi, terkejut, terperanjat, sukar dipercayai, giler kentang, buntang biji mata, terkeluar mata kejap, kutip balik, sumbat masuk dan macam2 lagi… Rupanye semua itu adalah angan2 semata… Sekali aku tekan command refresh semula, semuanye bertukar balik kepada realiti sebenarnye… Bukan 4664 follower, tapi 464 follower sahaja, 10% dari jumlah giler tu…..Gelak aku sorang2 pagi2 tadi…. Macam tulah kesilapan teknikal pada blog aku… Aku cuma merasai kegembiraan cuma beberapa saat sahaja… Sebab aku dah jangkakan dah pun, mesti ada kesilapan ni… Error, error, error, error…. Technical Error….
Kalau betul best jugak kan… Giler kentang lagi aku…. !!!!!!