Hampir setiap hari aku akan tengok videoclip “Hantu Kak Limah Balik Rumah” sejak keluar wayang…. Tapi masih belum lagi berkesempatan nak menontonnye… Sekarang ni tengah sibuk giler2 dengan kerja2 menyiapkan report kerajaan… Aduiii bilalah hendaknye yer…. Ada sesiapa nak belanja aku menonton…??? Tapi kat area Damansara jer yang boleh, sebab lepas tu aku kena settle baliik kerja aku… Hehehe… Ada sangatlah yer…

Bagi yang telah menontonnye, tahniah diucapkan… Silap2 time aku nak pergi tengok nanti, dah takde kat panggung… Hurmmmm… Tunggu DVD lah jawabnye…. Ok, itu jer… Sambung balik kerja…. Hehehehehehe….  Isshhhh… Bila aku nak tidur ni….???!!!

Advertisements