Alaaa macam otak kuning bila tengok filem biru… Aku tak….!!!! Kalau dah bawa beg kuning merayau2 ni pasti korang tahu kat mana… Tapi beg kuning semasa kat dalam jer, keluar jer jadi biru….

Biasalah shopping time… Shopping barang rmah sikit dan yang lebihnye untuk pemenang contest blog aku tempohari… Time ni lepas pergi beli iPod Shuffle untuk pemenang utama….. Lepas dari One Utama terus ke IKEA pulak… Cari apa yang patut sebab dah ada list barang apa nak cari, so cepat sikit buat kerja… Lagi satu punyalah ramai umat time tu, maklumlah tengah sale dan dah dekat Krismas…

Aku memang suka sangat kalau kat area barangan kaca…. Mesti ada ajer yang diambil…. Tapi kali ni 20% jer untuk aku dan 80% lagi hadiah untuk pemenang… Kepada para pemenang terimalah hadiah tak seberapa dari aku nanti yer… Sebagai sokongan untuk blog aku… Terima kasih sekali lagi….