Tahun ni aku nak mulakan hidup yang baru… Jadi sebelum semuanye berlaku, maka aku buat sesuatu yang baru untuk blog aku… Macam biasalah, entah apa pulak rajin sangat aku malam ni menggodek photoshop untuk create sesuatu yang baru untuk blog kesayangan aku ni…. 
Kali ni aku buat yang colourfull sikit… Mungkin lama sikit kot header ni akan aku guna… Iyerlah tu… Entah2 minggu depan tukar lagi…. Itu bergantung kerajinan aku di malam hari…. Kadang2 tu idea untuk blog aku ni keluar dengan tiba2 jer… Kadang2 tengah drive pun boleh jadi, kadang2 tu dalam toilet pun boleh terlintas dan kadang2 tu terbawak2 di dalam mimpi… Kat bawah ni antara header2 blog aku yang pernah aku paparkan… 

Konsep : Kehijauan Semakin Pudar… 

Konsep : Sempena Hari Raya Aidil Fitri…

Konsep : Sehebat Cicak Melekat Di Dinding… Untuk Sambut Tahun Baru 2011…

Konsep : Misteri Nusantara… Tak perlu nak kontrol2 dalam bergambar….

Konsep : Sayangi Bumi Kita…. Aku join kempen 60 Earth Hour…

Konsep : Bolly… Bolly… Bollywood… Aca….!!!

Konsep : Keislaman… Sempena menyambut bulan Ramadhan….

Konsep : Sayangi Flora Dan Fauna… Sempena pembukaan blog baru, khas untuk photography….

Konsep : Aku Bangga Menjadi Rakyat Malaysia… Sempena menyambut Hari Kemerdekaan negara…

Konsep : Sempenan Hari Raya Aidil Adha… Edit dari header Hari Raya Aidil Fitri jer..

Konsep : Sayangi Alam Sekitar… Sempena Contest Chilabaey’s Spot yang lalu…

Konsep : Jalan2 Cari Makan, Tambah Kolestrol…. 

Konsep : Geng Mafia Sicilli…. Muzaffino…. Macam samseng mafia kan…???!!!

Konsep Terbaru : Keceriaan Dalam Kehidupan… 
So…??? Apa pendapat korang dengan header terbaru aku kali ni…??? Konsep jalan2 cari makan dah, konsep geng mafia dah, konsep bollywood pun dah…. Mana satu menjadi pilihan anda…??? Komen sikit….!!!