Dah lama dah aku nak publish entry mengenai lagu ni… Merupakan salah satu favorite group aku…. Aku suka betul dengan lagu ni… Dari kumpulan 2AM… Korean group…. Melodinye sangat membuai jiwa aku, walaupun maknanye takdelah aku faham…. Yang pasti alunan muziknye memang menyentuh jiwa…. Dan dari video klips ni kita boleh agak jalan cerita muzik tersebut… Tentang kesedihan dalam percintaan atau perjalanan hidup…. Tengah cari makna lagu tersebut…..

Tajuk Lagu :   죽어도 못 보내 (Even If I Die, I Can’t Let Go)

Korang layanlah yer video klip dari kumpulan tersebut… Any comment boleh taip kat ruangan bawah…. Bye….