Chilabaey’s Spot dengan aktiviti rutin lagi… Hehehe… Aktiviti menambahkan kolestrol dalam badan lagi… Untuk kali yang ke berapa entah, ke IKEA lagi untuk menikmati juadah popular di sana… Naik muak sebenarnye, itu pun sebab nak layan tekak adik aku Anor… Berpuluh kali dah mencekik kat sini… Sebabnye…??? Malas nak jalan jauh2, so cari tempat yang senang pergi dan dekat dengan rumah aku…

Hidangan pilihan aku kali ini (padahal memang makan meatball ni)… Meatball IKEA 10 ketul jer… Tak larat lah nak makan yang 15 ketul tu… Mahu aku muntah nanti…

Ahli geng JJCK aku yang kedua pulak, pilih set Salmon with Lemon Souce… Yang ni pun aku suka juga… Tapi kena datang waktu dia tengah bnyak lagi dalam tray kat counter, salmonnye besar2 sikit… Kalau last2 tu, paham2 jerlah… Kecik sikit dan kurang juicey isi ikannye… Tips ni dari aku…

Yang ni pulak ahli JJCK yang ketiga, adik aku Anor… Dialah punca nye aku mencekik kat IKEA kali ni…. Sibuk nak makan meatball… meatball… tak sudah2… Kalau dia pilih menu lain memang aku marah punya…. Biasanye dia akan tambah dengan Daim Chocolate Cake… Meatballnye pulak pasti 15 ketul… Uish… Uishhh… Besarnye perut….
So, mereka2 yang masih belum merasai kenikmatan Meatball di IKEA ni, bolehlah mencubanye… Jangan segan2 nak datang Damansara… Sebab macam2 ada kat area sini… Parking kereta setempat, lepas tu pusinglah semua building dan shopping complex yang ada… Sebelah menyebelah jer… Selamat meronda…🙂