Pernah try tak makan burger kat sini…. Bagi yang belum lagi bolehlah try bila ada rezeki lebih… Ini adalah salah satu tempat makan favorite aku…. Carl’s Junior…. Outlet kali ni di One Utama…

Sebiji burger pasti anda akan muak dan tak habis… Itu bagi perut yang kecik, tapi macam perut aku pastinye habis… Tips nak bagi habis sebiji burger kat sini, makan slow2 tapi jangan slow sangat nanti akan kenyang sebelum masanye… Dan jangan minum dulu sebelum makan… Lagi2 kalau ambil set air gas… Lagi satu jangan beli set yang large, ambil set medium cukup…. Sebabnye air boleh refill semula… Refill pun ambil sendiri di tempat yang telah disediakan… Jadi gelas kecik pun sudah memadai…

Sebenarnye aku sajer jer nak melayan adik aku Anor dan anak buah aku Melly… Nombor satunye adalah adik aku… Sibuk ajak makan kat Carl’s Junior

Tapi kali ni adik aku ambil set Large…. Padahal tadi aku bagi tips kan…!!! Aku pun pilih Large juga… hahahaha… Takleh pakai betullah Chilabaey ni….πŸ™‚

Nampak tak burgernye…. Punyalah besar… Kentangnye pun besar2 juga.. Itu yang adik aku suka tu… Budak giler kentang….

Yang ni pulak untuk anak buah aku Melly…. Chicken Strips 5 Pieces….

Yang ni pulak, menu tambahan/gantian wife aku…. Chilis Fries… Yang ni memang takde kat mana2… Menang sedap yang sangat2 mengenyangkan…. Kalau datang sini mesti order punya….

Yang ni aku punya…. Set Portobello Combo…. Ada cendawan bakar dan pelbagai… Manakala wife aku pilih Set Guacamello Combo dan adik aku Anor ambil set Double Western Burger…. 

Yang ni semua orang dapat… Habis dah order set large… Air Coke, Sprite + Strawberi & Sarsi….

Melly punya menu tadi… Plus kentang dari Usunye dan Pakngahnye…

Melly pun dah macam usunye… Sikit2 kentang… Sikit2 kentang… Tapi kali ni dia bising mulut sebab tengok kentang besar2… Hehehehe…. 

Manja dengan usunye… Dan dalam masa yang sama merupakan musuhnye… Pantang jumpa mesti nak mengacau antara satu sama lain… Si Melly pun kuat mengacau juga sebenarnye…
Ni dia harganye… Korang tengoklah sendiri yer… Memang aku nak belanja diaorang makan kat sini sebenarnye…. Sekali adik aku pulak kata nak belanja kali ni… Wah rezeki2… Bolehlah belanka abang lagi yer… Hehehehe… Mentang2 dah dapat payment dari aku tempohari…. Upah tolong aku buat kerja…