Dah sebulan Melly dengan aku… Mana aku pergi dia ikut… Balik rumah mamanye sebab nak lepas rindu kat adik dia dan ambil pampers serta susu…. Duduk sehari esok ikut aku lagi… Kalau aku balik Banting pun dia ikut… Mana aku ada, dia mesti adalah… 
Kalau Melly ada dengan aku, sure aku bawak jalan2… Dan tempat yang pantang dia nampak adalah Starbuck Coffee… Dari jauh lagi dia dah jerit nak Starbuck… Makngah dailah yang ajar ni, kalau nampak Starbuck kena bagitahu kat Pakngah… Yang paling dia suka adalah Ice Blend Chocolate… Kecik2 aku dah ajar lepak… Hehehehe… Mesti mama dengan abah dia marah…. Kalau dengan aku memang mewah dengan berjalan dan makan luarlah… Kalau dengan Usunye pulak, mewah dengan mainan di Toys R Us… 

Sedut banyak2…

Lepas tu kesejukan… Hehehehe….

Lagi satu kalau lepak kat sini, dia mesti nak main dengan straw Starbuck… 3 ke 4 batang dah sure dia ambil buat main….

Tengah mengekor Makngahnye order dan buat bayaran…

Merayau2 sambil menunggu ice blend yang diorder…

Walaupun Makngahnye tegas, tapi Melly akan belajar banyak perkara yang baik…
Model kanak2 Starbuck… Kecik2 dah lepak kat sini, aku dulu warung belakang pokok jer… Budak2 sekarang… Budak2 akan datang entahlah macamana….???