Nak kata cabar tu, takdelah… Tapi kalau sesiapa yang berani nak buat, buatlah…!!! Setakat ni dah dua kali aku tengok orang berani macam ni…. Tempat yang sama, agaknye kebetulan… Tapi kenderaan yang lain….

Ok aku dah zoom in dah…. Amacam ada berani tak…. Hehehehe…. Banyak harta betul kalau macam ni…. Tak cukup satu kunci, ditambahkan lagi mangga sebegini…. Mangga Solex lagi…. 
Time ni masa aku baru lepas beli iPhone 4 di TTDI mengarah ke office wife aku…. Mula2 tu tak perasan sangat, bila tengah menunggu trafik light, elok jer kereta sebelah lalu…. Aku kata kat wife aku, uishh…!!!! Dahsyat ni… Banyak wang emas….. Hehehehe… Terus wife aku ambil iPhone aku dan snap gambar tersebut…. Menarik ni…. Jarang jumpa…. So, beberapa hari selepas tu, wujudlah entry ini untuk tatapan korang semua….